perjantai 2. syyskuuta 2016

2P- luokkalaisten koulupäivä miniolympialaisten merkeissä

Päivi- äidin minulle lähettämien valokuvien myötä pääsemme kurkkaamaan myös 1-2-luokkalaisten miniolympialaisiin ja kodin ja koulun päivään. Eikös näytä touhukkaalta ja urheilulliselta tuo 2P-luokkalaisten päivä? 


Kakkosluokkalaisen pikkuveljelle riitti hoitajia ja ihailijoita ihan ruuhkaksi asti. Mutta eipä ihme, niin suloinen veijari tuo pikkuveikka onkin. 
Pia-ope kertoi että vauva oli tosiaan osallistunut jopa ruokaloruun ja lisännyt omia teräviä kommentteja opettajan ohjeisiin ja sekos oli kaikkia naurattanu...
Onkohan tulevaisuudessa Länkkärin rehtori?


Näyttäisi siltä, että aamulla oli urakkana saada aikaiseksi olympiarenkaat. 
Tiedätkös että jokainen rengas väreineen edustaa yhtä maanosaa?

Miniolympialaisten aluksi on syytä verrytellä...
ja venytellä! 


Sitten itse kisalajien kimppuun. Luokat kiersivät rastilta toiselle. 


Tarkkana kuin porkkana! 


Tälläisiä tunnelmia siis saimme Päivin kuvien myötä pienten miniolympialaispäivästä. Kiva kun vanhempia oli paikalla paljon. Vanhemmat olivat huikanneet opettajille, että onpas vilinää, miten ihmeessä voit olla noin rauhallinen, täyttä työtä koko ajan... Osa vanhemmista varmaan sai käsityksen miten täyttä tohinaa pienten oppilaiden kanssa on, varsinkin kun kyseessä oli jännittäviä kisatilanteita. Mutta kuten yleensäkin koulun arjessa: isoja tunteita, iloa, tsemppiä, yhdessä tekemistä ja välillä myös harmia, pettymyksiä ja jonottamista... ennen kaikkea ihmisenä kasvamista pikkiriikkisen joka päivä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti