maanantai 12. syyskuuta 2016

Pitkä välkkä piristää päivää!

Tänä vuonna saimme Länkkäriinkin iki-ihanan pitkän välkän eli kaikilla on 30min. välitunti klo 9.30-10. Liikkuva koulu-tiimi onkin  tykittänyt jos jonkinmoista aktiviteettia ja virikettä tuolle hetkelle. Tässä viikko-ohjelma:

maanantaisin: 

Välkkärien leikkivälkkä on aina maanantaisin. Pia-ope on kerännyt koulusta mahtavan porukan innokkaita Välkkäreitä. Heillä on nyt vuorolistat ja takataskut pullollaan erilaisia pihaleikkejä. Tänään oli ensimmäinen virallinen kerta ja näyttivät leikkivän mm. Kuka pelkää mustekalaa. Välkkärit tunnistat keltaisesta huomioliivistä ja pillistä.



Maanantaisin on 6lk. tarjolla speciaalia: Futavälkkä. Kuudesluokkalaiset saavat mennä pelaamaan jalkapalloa nurmi+ tai hiekkakentälle. Nurmikenttä on valitettavasti ollut todella märkä, koska nurmi on pitkä. Hiekkakentällä taas on vain yksi maali. Toista on metsästetty kissojen ja koirien kanssa, mutta ei ole onnistuttu ainakaan vielä. Nämä puutteet eivät kuitenkaan intoa lannista. Futa-välkän valvonnasta vastaa Olli-ja Jaana-opet.


Kuva: Olli Kärki

Tiistaisin: 

Tiistaisin on vuorossa pyörävälkkä. Pyörällä saa ajella välituntilenkillä ja hiekkakentällä. Kypärä on pakollinen. Tällä välkällä hiekkakentällä on nähty open luvalla hienoja keulimisiakin. Pyörävälkästä vastaa Kirsi-ope. 



Keskiviikkoisin

Vepsun futavälkkä. Tästä toiminnasta vastaa VPS:n Raisa Haq. Jollain kerralla saattaa tulla paikan päälle VPS:n pelaajiakin. Tämä toiminta on pääsääntöisin joka toinen keskiviikko. Tästä ei ole vielä saatu napattua kuvaa, mutta lisätään sitten kun saadaan. 


Vepsun miehet ja Raisa kävivät keväällä koululla

Torstaisin

Action-välkkä liikuttaa ja innnostaa aina torstaisin. Jessica leikityttää ja tuo välituntivälineitä koulun pihalle. 



Perjantaisin: 

Perjantaisin mennään päin mäntyä eli vuorossa on metsävälkkä. Tästä vastaa Marita-ope. Koulun takana oleva metsä on välituntialuetta ja siellä suosituimpia leikkejä ja puuhia ovat tällä hetkellä mustikoiden syöminen, kirkkis erilaiset hipat ja majan rakentamiset. 




Joko hengästyttää lukea? Olemme kyllä todella ylpeitä että saimme tämän pitkän välkän koulun lukujärjestykseen ja näin monta erilaista aktiviteettia eri päiviin. Kaiken tämän lisäksi koulussa on 2 isoa leikkivälinesaavia. Ne ovat aina viikon yhden luokan käytössä ja sitten siirtyvät seuraavaan luokkaan. Saavin sisältö näyttää tälläiseltä. Lisäksi on 2 sählymaalia.  





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti