perjantai 2. syyskuuta 2016

Melkein kuin Riossa!

Miniolympialaiset on kisaltu ja tunnelma oli melkein kuin Riossa. 1-2-luokkalaiset urheilivat koulun ympäristössä ja isommat Palosaaren urheilukentällä. Kuvamateriaalia tällä kertaa on aika vähän koska itse olin täystyöllistetty 60m lähtöpisteellä.


Lajeina Palosaarella olivat 60m, 600m, pituus, kuula ja korkeus. 60m. oli suosituin laji ja niissä pidettiin perinteisesti myös finaalit. Yllä oleva kuva on 4. luokkalaisten tyttöjen finaalista ja kiitos kuvasta kuuluu Ristolaisen perheen äidille. 


Tänä vuonna miniolympialaispäivä oli samalla myös koulun ja kodin päivä. Mukavasti äitejä ja isiä, mummoja ja vaareja löytyi kentän laidalta fanittamassa. Kuvassa poseeraavat Cecilian äiti Susanna sekä Oonan äiti Tuula, Heistä oli tosi kivaa kun pääsi seuraamaan kisoja. Äidit sekä tsemppasivat että lohduttivat tyttäriään. Pienten olympialaisissa oli kuulemma valtavasti huoltajia paikalla. 


Päivän päätteeksi kisattiin sisukkuudesta ja kestävyydestä 600m juoksussa. Tässä juoksevat 3-4 tytöt ja pojat ja vielä on yksi kierros jäljellä. Tämä laji on ollut vasta muutaman vuoden mukana ja onpa hieno huomata miten osallistujamäärä on lisääntynyt huimasti! Ei haittaa vaikka hengästyy ja joutuu pinnistelemään! Siinähän se kunto kasvaa. 

Nyt Olli-ope tutkii  tuloslistoja ja koulun kovin kärki saa sitten kutsun viestikarnevaaleihin ja yleisurheilukisoihin. 

ps. Jos jollain on valokuvia varsinkin pienten kisoista, niin otan ilolla vastaan ja lisään blogiin. Kuvat voi lähettää marita.reinikka[a)edu.vaasa.fi -sähköpostiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti