tiistai 5. toukokuuta 2015

Viidakkokirjaa; Wautsi mitkä bileet!


Keskiviikko: Viidakkokirja
Aamulla klo 9 saimme koululle Viidakkokirjan päänäyttelijän Ville Seivon ja kapellimestari Sauli Perälän vieraaksi ja saimme ennakkotunnelmia tulevasta esityksestä. Aluksi Heidi ja Marita haastattelivat vieraita. Sitten treenasimme Saulin johdolla Mowgli-laulua ja lopuksi Kirsi ja Ville pistivät discon pystyyn ja tanssimme Macarenaa ja Boom Kahia.
Suuret kiitokset Villelle ja Saulille vierailusta. Oppilaat eivät malttaneet lähteä välitunnille kun oli niin kiinnostavaa kuultavaa ja nähtävää.


Ville kertoi olleensa alakoulun ikäisenä hirvittävän ujo.
Kipinä näyttelemiseen kuitenkin oli olemassa ja matka kohti unelmaa alkoi!


Macarena sujui mallikkaasti.


Mowgli, Mowgli, Mowgli, ei yhtään vähempää.
Mowgli, Mowgli, Mowgli, tällainen ja täksi jään!


Sauli ja Ville laulattavat. 


Kiitos Heidille haastattelusta ja Ari-opelle kuvista. 



Itse teatteriin lähdemme klo 11.30 busseilla ja paluu n. 14:30 koululle. Vaikka oletukset esityksestä oli korkealla, niin oli se vain todella huikea ja viihdyttävä. Roolisuoritukset olivat huikeita ja tanssit mahtavia. Musiikki svengasi ja lavasteet olivat pelkkää roskaa :D Iso kiitos koko tiimille!

Tällaiset teatterikäynnit antavat opetukseen paljon. Itse olen käyttänyt tähän teemaan paljon oppitunteja. Kirjastosta hain ison kassillisen kuuntelu-cd:tä, kirjoja ja muuta oheismateriaalia. Lisäksi musiikkiliikunnassa on treenattu tansseja ja musiikissa Mowgli-kappaletta. Nyt esityksen jälkeen on kiva kuulla oppilaiden tunnelmia ja ajatuksia. Paneudumme erityisesti siihen, mitä sanomaa ja opetusta esitys heidän mielestään kantoi.

Itse esityksessä takanani istui ekaluokkalainen tyttö ja kun toinen näytös alkoi ja esirippu nousi, kuului haltioitunut huokaus tytön suusta: Wautsi mitä bileet!


Viidakkokirjasta löytyy paljon lisäinfoa esim.

Kaupunginteatterin Viidakkokirja- sivut.

Viidakkokirja -traileri

Kuvaaja: Linus Lindholm

ps. 
Torstaina: Siivousurakka
Torstaina sitten on joka keväinen siivouspäivä ja 6lk. oppilaat siivoovat koulun sisätiloja, viidennet liikuntavälinevarastoja ja muut koulun lähialuetta. Kotoa kannattaa ottaa hanskat ja sopivan sottuiset vaatteet niin siivous sujuu kätevästi. Muistattehan oppilaat, että mihinkään epämääräiseen ei saa koskea esim. ruiskuihin vaan kerro niistä opettajalle. 


 Tässä vielä pari siivouskuvaa. Lapsityövoiman käyttö oli kyllä huipussaan :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti