perjantai 8. toukokuuta 2015

Siis oikeesti opellekin pistot?!

Tällä viikolla Siiri ja Kiia sai tehtäväksi opiskella koulun ihmisen biologiaan liittyvien pienoismallien tiedot. Tarjolla oli silmää, korvaa, sydäntä ja  aivoja. Tytöt tekivät töitä käskettyä ja pitivätkin todella napakan oppitunnin koko luokalle. Olin itse oppilaana mukana ja opin monta hienoa asiaa.
Kaikki meni varsin mallikkaasti kunnes tytöt sanoivat että nyt tulee pistot tästä asiasta ja opelle myös. OMG OMG OMG nyt meinasi iskeä paniikki. Olin kyllä kuunnellut mutta välillä ajatukset ja sormet harhailivat... sähköpostiin. No, ei auta muutakuin tsempata. Tytöt sanoivat, että jos saa 4 vai vähemmän tulee uusinta.
Pistot alkoivat ja sydämen läpät värisivät ja aivot raskuttivat, korva kuunteli ja silmä tarkkana yritin parhaani. Oppilaat olivat vähintään yhtä tarkkana kuin minä, mutta selväsi varmemmilla vesillä. Alkupään kysymykset olivat aika hankalia mutta onneksi lopuksi oli pari helpompaa.
Pistot tarkastettiin ja huh... minä ja kaikki muutkin pääsimme läpi.
Kiitokset Siiri ja Kiia -opettajille. Loistava tunti ja olipa jännittävä asettua oppilaan asemaan sekä tunnilla että pistoissa.


Tämä pieni luu täällä korvassa on vasara. 


Korvan tutkimista


Leukaluu haltuun


Tyttöjen pistokysymyksiä.


Open suoritus...


ja Sannin 10/10. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti