torstai 21. toukokuuta 2015

Sibeliuksen ja Anjan juhlahumua Länkkärissä!!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta kuuluisan säveltäjämme Jannen, Jean Sibeliuksen syntymästä! Tänä vuonna jätämme myös jäähyväisiä pitkäaikaiselle, ahkeralle erityisopettajallemme Anjalle!
Näitä kumpiakin huippujuttuja juhlittiin tänään näyttävin menoin Länsimetsän koulussa!

Aamu alkoi muutamien mieleenpainuvien kommelluksien jälkeen hienosti upean aurinkoisessa säässä!




Anja-ope saapui kouluun kuin kuningatar upean veteraaniauton kyydittämänä, kuljettajanaan Leevi Udelius. Auton merkkiä ja vuosimallia kannattaa kysellä miesopettajilta! ;-)





Anja kertoi, että matka vanhan auton takapenkillä oli ollut mieleenpainuvan upea! Nyt Anja tietää miltä kuningatar-Elisabethistä tuntuu ajella! Toivottavasti Anja vilkutteli ohikulkijoille auton takapenkiltä, kun huristelivat Leevin kanssa kohti Länsimetsää! Koulussa olivat kunniakujaa tekemässä koulun henkilökuntaa ja iloa ja naurua ja hyvää mieltä piisasi heti aamusta alkaen! 



Näin sankarimme saatiin omalle kunniapaikalleen...ja Anjan tuntien....missäs muualla se on kuin lasten keskellä!





Sitten oli vuorossa toinen sankarimme, säveltäjä, iki-ihana Janne, Jean Sibelius, jonka teoksia meille aivan hurmoksellisen ihanasti taituroi sellisti Jussi Makkonen pianisteineen sekä viulisteineen. Konsertti oli upeasti rakennettu sekä kerronnalle Jean Sibeluksen elämästä että hänen huikealle tuotannolleen. Luulen, että koko salin täyteinen yleisö nautti kuulemastaan!



Ja juhlahulina senkun jatkui...varsinainen Anjan oma juhla alkakoon! Kuoro lauloi kauniin lapsenmielisen laulun Lounatuuli...se osui ja upposi varmasti ainakin kaikkeen aikuisväestöön!

Anja sai myös oman suosikkityövaatteensa, KiVa-koululiivin työkavereiden allekirjoittamana. Anja-ope on ollut ahkera uurastaja koulussamme KiVa-koulun tiimoilta ja luonut omalla persoonallisuudellaan määrätynlaisen oman KiVa-koulumeinigin Länkkäriin! 





Sitten saikin jo vuoronsa koulun opebändi Westwood teachers, mikä sydäntä lämmittävillä kappaleillaan sai kyyneleitä yhden jos toisenkin silmänurkkaan! Ja pisteenä iin päälle, henkilökunnan "viralliset" Jäähyväiset huippu-erityisopellemme! Koko koulu lauloi mukana Anjalle Jäähyväiset -laulua ja viimeinen säkeistö vielä Anjalle ihan erityisesti sanoitettuna! Tunnelmaa oli ja katsokaapa tuota "meidän eläkeläistä", kuinka sillä jalka nousee ja nopsasti hän on paikassa jos toisessakin...sisäpiiri lienee tietää tästä enemmän??!!





Ja juhlahumu senkuin jatkuu...kakkua, onnitteluja, lahjoja, puheita, herkkää tunnelmaa, jäähyväisten tuomaa haikeutta!

On aika Anjaa muistaa ja kättä puristaa. Meidät yhteen liittää tää Länkärin koulumaa.
Jäi jälki sydämiimme, jälki tulevaan, sulle laulaa kiitosta nyt saa.
Turvallista matkaa, me toivotamme näin, on aika jättää tää ja heittäytyä löhöömään.
Onnellista aikaa me toivotamme näin, kiittäen Anja-ystävää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti