perjantai 2. marraskuuta 2018

Tet-harjoittelijat pyrähtivät Länkkäriin!

Tällä viikkolla koulussamme oli neljä tet-harjoittelijaa 9-luokalta. Pyysin heitä kirjoittamaan tunnelmistaan ja viikostaan. Alla on tyttöjen teksti. Kiitokset jokaiselle harjoittelijalle. Oli ihana viikko kun oli apukädet luokassa. Mitenkähän pärjätään ilman näitä.......
Heidi pitää äikän tuntia.

Tet -viikkomme 29.10-2.11
Hei, olemme Onkilahden yhtenäiskoulun ysiluokkalaisia Heidi, Ronja, Julia ja Yasmin.  Tet-harjoittelu paikan valintaan vaikutti se, että olemme kaikki tämän koulun vanhoja oppilaita. Heti ensimmäisenä päivänä kaikki saivat kontaktia oppilaisiin, joka oli todella mukavaa. Olimme pienten oppilaiden luokissa. Heistä tarttui ihana positiivinen asenne. Oppilaat olivat todella energisiä ja aitoja. Tehtäviimme kuului esimerkiksi luokassa järjestyksen pitäminen, tehtävien tarkistus, oppilaiden avustaminen ja tsemppaaminen. Leikimme ja pelasimme jalkapalloa myös oppilaiden kanssa välitunneilla.

kertotaulutreeniä

Saimme tetistä todella paljon irti. Se selkeytti tulevaisuuden suunnitelmiamme. Opimme myös esimerkiksi, että opettajan täytyy tehdä todella paljon töitä lasten oppituntien ulkopuolella. Opettajalla täytyy olla myös paljon kärsivällisyyttä ja luovuutta. Saimme paljon uusia ystäviä ja jäämme varmasti kaikki kaipaamaan heitä. Kaiken kaikkiaan tet-viikostamme jäi mukava ja lämmin olo.  
kuperkeikkoja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti