tiistai 11. elokuuta 2015

Ekaluokkalaiset ovat aloittaneet koulutaipaleen; tervetuloa!

Nyt on kello 9.15 ja ekaluokkalaiset ovat koulutiensä aloittaneet. Muut oppilaat tulevat sitten klo 10 kouluun. Ennen koulun alkua treffasin Aleksander ja Christian Komulaista koulun pihassa. He odottivat jo innolla ekaluokan alkua.

Kiipelyteline ja keinu olivat mielenkiintoiset paikat ja teimmekin haastattelun liikkuvan koulun hengessä siinä leikkien lomassa.


Tässä komeilee Christian. Hän esitteli huippuhienoa Turtles- reppua. Sisältä löytyi vielä huikeampi penaali. Koulun alku ei jännittänyt kuulemma ja sitä on oikein odotettu. Kouluun oli tultu tänään äidin  ja pikkusisaren kanssa autolla mutta matka Isolahdesta ei ole pitkä omin voiminkaan. Toki liikenteessä tulee olla todella tarkkana! 


Tässä keinussa on Alexander ja hän kertoi että koulun alkuun oli päällä kaksosilla uudet paidat ja kengät. Kellotkin oli pojilla napakasti ranteissa. Open nimi on Lotta, sen pojat muistivat. Kielikylpyporukka siirtyy eskarista suoraan ryhmänä koulun puolelle joten luokkakaverit olivat tutut. 

Kaksospoikien äiti Marinetta oli melkein yhtä reipas kuin poikansa. Jännitys on tietenkin suurta kun esikoiset koulutaipaleen aloittavat. Perhosparvi on kuulemma löytynyt vatsasta jo viikon ajan. 


Tässä näkyy meidän ekaluokan tiimi; Lotta, Airi, Margareeta, Annika, Nina, Eila, Saija ja rehtori Matti. Matti valisti päivän kuviot alkuun ja kertoi että lapset ovat yleensä ekana päivänä vähän pidempään koulussa kuin vanhemmat. 


Tässä vielä yleiskuvaa. Mutta siis; tervetuloa ekat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti