tiistai 4. elokuuta 2015

Mites kesä on mennyt?

Blogi on viettänyt myös ansaittua kesälomaa ja nyt kun elokuun sivu on jo käännetty kalenterista, niin alkaa vähitellen ajatukset siirtyä koulumaailmaan. Matti-rehtori on jo pitkään pakertanut lukujärjestyksien parissa, Siistijät Tiku ja Taku olivat eilen Herkkulan pöytien kimpussa ja puhdasta tuli. Osmo on siirrellyt jo oikeita määriä pulpetteja luokkiin ja Eija laskenut uusien oppikirjojen määriä laatikoissa.

Mitähän muut aikuiset ovat tehneet: Kaija on taatusti mökkeillyt lastenlasten kanssa, Mirva on esiintynyt bändiensä kanssa, Jari taatusti kalastanut ja Jaana on vaihtanut farkut verkkarihousuun....

Entäs sitten oppilaat? Toivottavasti on ollut kiva kesä. Varmasti siihen on mahtunut kavereita, footballcuppia, powercuppia, Suviseuroja, kivoja retkiä kavereiden ja sukulaisten kanssa, kirjojen ahmimista, telttailua, uimista... kaikkea sitä mikä kunnon kesään kuuluukin!

Kohta sitten aloitamme taas yhteisen kouluvuoden. Itse tässä jo virittelin tieto- ja viestintäpuolen asioita reilaan ja taidankin laittaa tähän postaukseen parit nettivinkit...

Jaa, että mitä minä olen kesällä tehnyt: pesis ja purkit (geokätköt) ovat olleet kaksi kovinta juttua, Ihana kesä on ollut mutta ihan kiva on töihinkin mennä ja nähdä muksut ja opet!

Nyt niitä nettitärppejä koko vuodeksi:

sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@edu.vaasa.fi Salasana on vanha. Jos et muista sitä tai haluat vaihtaa, niin ota yhteyttä Marita-opeen. Wilmaan pääsee oppilas samoilla tunnuksilla ja huoltajilla on omat tunnukset. Osoite on wilma.vaasa.fi.

Koulun kotisivujen osoite:
http://www.vaasa.fi/tietoa-kaupungista/organisaatio/sivistystoimi/opetus-ja-koulutus/perusopetus/lansimetsan-koulu

Koulun blogi:
http://lansimetsankoulu.blogspot.fi/

Sanomapron sivut:
https://sanomapro.fi/
ja oppilasavaimet ovat:
1lk. 3plussa
2lk. 7marsun
3lk. 8sotaan
4lk. litra4
5lk. tuoppi3
6lk. reiman6

Opinaika:
https://www.opinaika.fi/vaasa/
ja tunnukset samat kuin 365

Otavalla on paljon kivoja sivuja oppimateriaaliin liittyen kuten esim. matikkaan ilman kirjautumista:
http://www.otavanoppimateriaalit.net/tuhattaituri/

muistathan myös sivut ilman kirjautumista:
www.kirjakuja.fi

Historiaan ihan uutta:
http://www3.otava.fi/forum6oppilas/

Tässä muutama vinkki ihan ensi hätiin.,,, nyt vielä mökille matka vie.......


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti