torstai 17. syyskuuta 2015

Nälkäpäiväkeräys

Länsimetsän koulussa järjestetään valtakunnallinen nälkäpäiväkeräys 17-18.9. Päivin aikana kuudennen luokan oppilaat kertävät luokissa keräämässä ropoja oppilalta ja henkilökunnalta,

Video aiheesta vaikka luokassa katsottavaksi


Tänään kerääjinä toimivat Siiri ja Tomi. Valtteri sujauttamassa lahjoitusta lippaaseen. 

6R-luokassa tempaistiin lipaskeräyksen lisäksi Nälkäpäivänä "Herkkupeput ja köyhät ritarit" Helmi kirjoitti tempauksesta blogiin näin: 

Torstaina ja perjantaina 17-18.9 Länsimetsän koulun 6R-luokka vietti nälkäpäivää. Puolet luokkalaisista olivat herkkupeppuja ja toinen puoli köyhiä ritareita. Herkkupeput saivat tuoda kouluun 2€ karkkia ja kyöhien ritadeiden piti syödä näkkileipää ja juoda vettä. Seuravana päivänä ostat vaihtuivat. Oppilaiden tunnelmat olivat erilaisia:
Osan mielestä se oli ihan reilua, mutta suurimman osan mielestä se oli niin epäreilua. Päivän tarkoituksena oli tajuta millaista elämä on useissa kehitysmaissa. -Helmi-


Kuvassa Heidin hymy ei hyydy vaikka kädessä on näkkileipä ilman levitettä ja vesilasi. Sekin olisi monelle lapselle luksusta kehitysmaissa. Vieressä Ada napsii karkkeja. Huomenna roolit onkin sitten toisin päin. 



Keräys jatkuu siis huomenna perjantaina! Kiitos osallistumsesta hyvä asian puolesta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti