maanantai 21. syyskuuta 2015

Jes! Tällä on rasti!

Liikkuva koulu- hankkeen myötä saimme koululle rahoitusta. Tästä rahasta suurin osa käytetään suoraan oppilaisiin mutta päätimme työryhmässä satsata myös opettajien kouluttamiseen. Tämän vuoden aikana tulee olemaan 3 liikunnallista koulutusta joista sitten opettajat saavat uusia vinkkejä ja intoa liikuntatunteihin ja ylipäätään oppilaan liikunnan lisäämiseen.



Tänään vuorossa oli VaaSun kanssa meille räätälöity koulutus. Maritta Nurmi tukijoukkoineeen ovat aktiivisesti kuunnelleet toiveitamme ja lopputuloksena on kaksiosainen koulutus. Viime viikolla saimme jo tietoiskun opettajakokouksen yhteydessä ja tutustuimme millaisia karttoja saamme koulun käyttöön.



Tänään sitten alkoi koulutuksen toiminnallinen osuus. Saimme paljon vinkkejä miten organisoida suunnistustunnit niin että niistä tulisi mahdollisimman monipuolisia ja innostavia. Paljon uusia vinkkejä ja materiaalia saatiin. Suuret kiitokset VaaSun tiimille antoisasta yhteistyöstä. Näillä opeilla saamme suunnistuksen koulussamme sille "next levelille". Puitteethan on koulullamme huikeat. Ei muuta kuin nyt opet; opit käyttöön ja mars metsään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti