maanantai 8. syyskuuta 2014

5R- ja 5K-luokkien triathlon -kisa

Tänään tempaistiin kahden luokan voimin teräsmies/teräsnainen -kisa. Ensin jokainen juoksi yhden kierroksen pururataa, sitten pyörällä 2 kierrosta ja pyörällä siirryttiin metsäreittiä läpi koulun pihalle finaalilajiin, jossa kierrettiin kiipeilytelineellä 5 kierrosta ympäri. Reitti oli kokonaisuudessaan vaativa mutta oppilailla oli mahdottoman hieno tsemppi päällä jokaisella.

Radan selvitti nopeiten Valtteri.
Kerro taktiikastasi: - Tiesin että pyöräily on vahvuuteni, koska päihitän siinä äitini ja isänikin. Tulin juoksukierrokselta vähän Vilin jäljessä mutta pyöräilyssä ohitin. Olin kiipelytelineellä ekana ja vaikka Vili tuli pian perään niin voitin kuitenkin kisan, kertoi Valtteri.

Vili tuli tiukassa kisassa hopealle.
Kerro taktiikastasi: - Minun taktiikkani oli "kaikki peliin" alusta loppuun asti. Minulla on vähän selkävaivaa mutta kilpailussa se unohtui. Toivottavasti se ei kuitenkaan pahennu koska viestikarnevaalit ovat tulos, kertoili Vili.

Roope taisteli itsensä pronssille.
Kerro taktiikastasi: Ajattelin etukäteen, että vedän alussa rauhassa ja kiristän loppua kohti. Tämä taktiikka puri ja pääsin monen ohi.

Kisassa oli mukana sekä tytöt että pojat ja 10 parhaan joukkoon mahtui kaksi tyttöä: Nargis ja Kiia R:

Onnentoivotukset vielä kaikille itsensä ylittäjille. Päätimme haastaa 5-6lk. mukaan! Saapa nähdä uskaltavatko ottaa haasteen vastaan!

Kisan voittaja vauhdissa

Loppukiriä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti