sunnuntai 12. elokuuta 2018

Lasten liikuntakerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä!

ILMOITTAUTUMINEN ACTION- JA LASTEN LIIKE –KERHOIHIN:


Action-liikuntakerhot:

Action-kerhoja järjestetään iltapäivisin Vaasan suomenkielisillä kouluilla. Kerhot ovat suunnattuja 1-6-luokkalaisille lapsille. Kerhot ovat ensisijaisesti suunnattu lapsille, jotka ovat liikunnallisesti passiivisempia tai liikkuvat liian yksipuolisesti. 1-2-luokkalaisten kerho-ohjelma sisältää leikkimistä, pelailua, temppuratoja sekä muuta liikunnallista toimintaa. Isompien 3-6lk kerhoissa kokeillaan myös soveltaen eri lajeja. Kerho-ohjelma sijoittuu sekä liikuntasaliin että koulun piha-alueelle.Kerhotoiminta on osallistujalle maksutonta. Kerhotoiminta alkaa viikolla 35 ja päättyy viikolla 49. Kerhoaikataulut ja kohderyhmät sekä kerho-ohjelmien kuvaukset löytyvät toiminnan verkkosivuiltawww.vaasa.fi/liikuntakerhot.

Action-kerhotoimintaa järjestävät: Vaasan kaupungin liikuntapalvelut, VPS Juniorit ry sekä Vaasan suomenkieliset koulut.


Lasten Liike –kerhot:

Lasten Liike -kerhoja järjestetään iltapäivisin Vaasan suomen- ja ruotsinkielisillä kouluilla. Kerhot ovat suunnattuja 3-9-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Kerhoissa on monipuolinen liikunta- ja harrastuspainotteinen ohjelma, jonka toteuttamisessa on otettu huomioon koululaisten toiveet. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta. Kerhotoiminta alkaa viikolla 36 ja kestää kymmenen kerhokertaa. Kerhoaikataulut ja kohderyhmät sekä toiminnan järjestäjien yhteystiedot löytyvät toiminnanverkkosivuilta osoitteesta www.vaasa.fi/liikunta/lasten-liike. Tervetuloa mukaan Lasten Liike -kerhoon, jossa kaikilla on hauskaa!

Lasten Liike –kerhotoimintaa järjestävät: Vaasan Setlementtiyhdistys ry, VPS Juniorit ry, Vaasan 4H-yhdistys ry, Vaasan kaupungin liikuntapalvelut sekä Taiteen perusopetus – Taikon.


ILMOITTAUTUMINEN KERHOTOIMINTAAN SYYSKAUDELLE 2018:

Ilmoittautuminen sekä Action- että Lasten Liike –kerhoihin alkaa 1.8.2018 ja se tapahtuu alapuolella olevien ilmoittautumisohjeiden mukaisesti:

  1. Klikkaa kerhoon ilmoittautumissivulle kerhokohtaisen linkin kautta, jonka löydät Vaasan kaupungin liikuntakerhotoiminnan verkkosivuilta osoitteesta:
    1. Action-kerhot www.vaasa.fi/liikuntakerhot
    2. Lasten Liike –kerhot www.vaasa.fi/liikunta/lasten-liike
  2. Klikkaa ”Ilmoittaudu” ja sinut ohjataan Suomisport-järjestelmään
  3. Jos olet uusi käyttäjä Suomisportissa, rekisteröidy ensin järjestelmään ilmoittamalla omat tietosi ja jatka sitten viemään lapsen ilmoittautuminen loppuun
  4. Tee ilmoittautuminen loppuun järjestelmän antamilla ohjeilla.


Liikunnallisin terveisin,

Katja Valkki
Liikunnanohjaaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti