tiistai 8. toukokuuta 2018

Maraton -juhlan tunnelmia 2018

Tänään kokoonnuimme saliin Maraton-juhlaan. Paikalle saapuivat pesäpalloilijat Jukka-Pekka Vainionpää ja Petra Äkkinen. Juhlan alussa haastattelin heitä ja oppilaat saivat kysyä kysymyksiä. Näimme myös pienet videot molempien pelitaidoista. Jukkis ja Petra kertoivat uristaan ja treenaamisesta ja antoivat hyviä vinkkejä salissa istuville tuleville urheilijatähdille. Petra Äkkinenhän on ollutkin miedän koulussa ja nyt pelaa jo Ykköspesiksen edustusjoukkueessa. Jukkis täräyttää kunnareita superpesiksessä Jymyjusseissa Seinäjoella.


Tässä päivän julkkisurheilijat
Muutamia poimintoja haastattelusta:
- Jukkis kertoi että jännittävin peli on ollut ensimmäinen superpesispeli josta tuli tappio. 
- Petra kehoitti harrastamaan monipuolisesti liikuntaa. Hän yhdisti uinnin ja pesäpallon lukiolaiseksi asti
- Jukkis sanoi että ajolähtötilanteessa ei lyöntipaikalla enää paljon mietitä mitään vaan tyhjätään ajatukset ja annetaan pallolle kyytiä
- Petra muistutti että pesis sopii todella hyvin sekä tytöille että pojille! 



Saimme jokaiseen luokkaan Jukkiksen pelaajajulisteen ja Petralta jokaiselle oppilaalle infolapun josta selviää pesiskoulut ja lapussa on myös alennuslippu tuleviin peleihin. 


Haastattelun jälkeen kaikki ne oppilaat jotka olivat maratonin urakoineet eli
42km välituntilenkkiä kiertäen, saivat mitalit. 


127 oppilasta koulun n. 350 oppilaasta tarttui haasteeseen. Hyvä, hyvä!



Tässä koko maratoonariporukka! Eikös näytä mahtavalta! Yhteiskuvan jälkeen oli mitalikahvit eli mehut ja munkit. Kiitos vanhempainyhdistykselle sponsoroinnista! Kiitos myös kaikille puuhakkaille aikuisille ja dj Keltsulle  maratonin tiimoilta. 

Iso kiitos Petralle ja Jukkikselle ja heidän seuroilleen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti