maanantai 14. toukokuuta 2018

1744e:n myötä iso tsemppi team Rynkebyn lopputreenneihin ja itse h-hetkeen kohti Pariisia!

Kiitokset oppilaat, opet, ohjaajat, huoltajat! Yhdessä osallistuimme upeaan tapahtumaan ja saimme kasaan ison potin Aamu Säätiölle ja sitä kautta syöpälapsille!



Tässä Team Rynkebyn viesti:
Suuret kiitokset osallistumisestanne Koulujuoksuun 2018.
Lähes 22.000 lasta juoksi syöpään sairastuneiden lasten hyväksi Koulujuoksutapahtumassa huhtikuussa ympäri Suomen. Nämä iloiset hyväntekijät keräsivät yhteensä huikeat 97.000 euroa.
Länsimetsän koulun oppilaat keräsivät yhteensä 1.744,00 euroa.
Tuotot käytetään Aamu Säätiön kautta lasten syöpähoitojen tutkimukseen ja kehitykseen mahdollistamaan uudenaikaisin hoito ja terve aikuisuus jokaiselle syövän kohdanneelle suomalaislapselle.
Team Rynkeby / Kati Pärssinen




Ja tässä Elina Ala-Honkolan sanat:
Suuret kiitokset teille opettajille, että halusitte oppilaiden kanssa osallistua koulujuoksutapahtumaan. Välitätte varmastikin myös erittäin suuret kiitokset oppilaille, jotka innolla liikkuivat syöpälasten tukemiseksi. Oli mahtavaa nähdä, kuinka empaattisia oppilaat olivat ja miten he suhtautuivat asiaan. Koulunne keräämä tulos on kerrassaan upea!
Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa myös ensi vuonna.
Meillä on 43 päivää H-hetkeen, jolloin starttaamme kohti Pariisia. Vaikeina hetkinä pidän mielessä innokkaat oppilaanne, jotka ahkeroivat vaikeasti sairaiden lasten hyväksi. Se tuo varmasti minulle voimia päästä maaliin.
Oikein hyvää lukuvuoden loppua ja ihanaa lomaa kaikille!
Terveisin
Elina Ala-Honkola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti