tiistai 16. helmikuuta 2016

Onnea Jade! Kertotaulumestari vuosimallia 2016!

Tänään oli monenlaista aktiviteettia koulupäivässä ja kirjoitan tässä postauksessa kertotaulufinaalista. Perinteinen kertotaulukisa alkaa luokissa erilaisilla harjoittelilla ja luokan karsinnalla.  Jokaiselta 3-6lk. pääsee 4 oppilasta ensimmäiseen karsintaerään. Tästä erästä jatkoon pääsee 16 parasta ja viimeisessä välierässä kärki supistuu kahdeksaan kisailijaan.
Tänään oli sitten jännittävän finaalin aika. Finalistit olivat:
Pinja, Inka, Jan, Jade, Julianna, Helmi, Oona ja Aada.
Testissä oli 120 kertolaskua ja otettiin huomioon sekä nopeus että virheettömyys. Yleisö seurasi salissa hiiren hiljaa kun kisailijat työskentelivät. Kisan jälkeen tuomaristo vietäytyi tarkistamaan kisalaput ja palasivat saliin julkistamaan tulokset.



Tänä vuonna voiton vei Jade Ahola. Onnea!!!
Pinja oli hopealla ja Inka pronssilla.




Hauska yksityiskohta on se, että kärkikolmikko ovat todella hyviä kavereita keskenään  ja nyt näillä jokaisella on yksi kertotaulukisan voitto! Pinja vuonna 14, Inka 15 ja Jade 16. Onnea myös Mikko-opelle: koko kolmikko on hänen 6M- luokasta.


Jokainen finalisti sai vanhempainyhdistyksen lahjoittaman uimalipun. Voittaja sai vuodeksi kiertopalkintopokaalin sekä oman pienemmän pokaalin itselleen.

Jättisuuri kiitos kertotaulun vastuuhenkilölle Antti-vaarille!

Tässä vielä lyhyt videopätkä semifinaalista. Näette miten valtavalla nopeudella vastaukset paperille tippuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti