lauantai 12. joulukuuta 2015

Feliz Navidad eli joulujuhla vuosimallia 2015

Tänä vuonna viimeinen koulupäivä osuu arkipäivälle ja mietimme opettajien kesken että silloin on hankala monien huoltajien päästä juhlaan. Niinpä päädyimme pitämään lauantaina koulupäivän.

Aamupäivä meni luokissa joulupuuhissa. Pikkuoppilailla oli vieraina luokassa isiä, äitejä ja isovanhempia. Askartelut, lautapelit ja Kahoot sujuivat mukavasti kun oli paljon auttavia käsiä. Erityistä iloa aiheutti aikuisten miesten askartelu. Siinä sivussa isit hoitivat täppäreiden langattoman verkon hakujakin. Mumma oli ollut innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa askartelemaan. Isommilla oppilailla oli ohjelmassa esim. näytelmiä, ohjelmaharjoituksia ja Bumzibumia.

Ennen juhlan alkua söimme eväsruokana lihapiirakan. Eila ja Kaija olisivat päässeet heittämällä Guinnesin ennätystenkirjaan sarjassa: kuinka nopeasti pystyy jakamaa piirakat ketsuppeineen yhdelle luokalle.

Juhla alkoi sitte 10:30 ja "tupa oli täynnä" juhlaväkeä. Ohjelman aloitti 1lk. kielikylpyläisten ihana Lucia. Kuorolla oli vaativa ja monipuolinen ohjelma, josta se suoriutui hienosti. Opebändi pisti myös parastaan. Ekaluokkalaisten tonttuleikki oli ihastuttava ja innokkaasti esitetty. Se ekojen esitys taitaakin olla monelle aikuiselle se kaikkein odotetuin! 5lk. oppilaat lausuivat, lauloivat ja soittivat revontulten tarinasta lumoavasti. Juhlan kruunasi jouluevankeliumi 3lk. esittämänä. Juhlan äänentoistosta vastasi Mikko-ope ja koristelusta 2. ja 6lk. oppilaat.

Kiitos kaikille juhlan järjestäjille ja tietenkin yleisölle. Vielä viikko pinnistellään koulussa ja sitten "eikä rasita koulu, syyt on olla ilonen!"

Tässä Marjo- ja Saija-opettajien ottamia valokuvia. Ihan kaikista esityksistä ei ole kuvia nettiluparajoituksien takia.

Aamupäivän aikana tunnelmia luokista ja touhuista:

Askartelua meneillään

Eväspiste

Kuusia syntymässä





Kyllä isit osaa!


Sanni, Jonna ja Osmo kuusenkoristelijoina tänä vuonna

Pelihetki

Uunoilua







Mummukin mukana menossa

Ja sitten valokuvia itse juhlasta:

evankeliumi




opebändi

noin 700-800 ihmistä juhlissa


Pikkuiset tonttuilijat

Tässä vielä ekaluokkalaisten esityksen alusta pätkä videon muodossa. Voi miten reippaita pikkutonttuja! Loppuohjelmassa oli vikkeliä tonttutanssijoita mutta valitettavasti videota ei voida kokonaan julkaista nettiluparajoituksia johdosta. 



Hyvää Joulu! Feliz Navidad! Merry Christmas! God Jul!










1 kommentti:

  1. Kiitokset koko koulun väelle! Askarteluhommat oli tosi mieluisia ja juhla aloittaa joulun!!!

    VastaaPoista