maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kukaan ei kupsahtanut Länkkärissä ja seuraavaksi taiomme bisnespomoja

Länkkäri-kerhosta terveisiä. Kerhossahan on vaihtuvia aiheita ja alkuvuodesta oli teemana koodaus. Nyt olemme kahdella kerhokerralla pelanneet Saarella- strategiapeliä. Peli löytyy osoitteesta
www.saarella.fi ja ideana on peli, jonka avulla tiimityöskentelytaidot ja sosiaaliset kyvyt karttuvat motivoivan pelin avulla. Kerholaiset haaksirikkoutuivat autiolle saarelle ja tavoitteena on pysyä hengissä kunnes pelastajat saapuvat.


Opettajana oli ilo seurata oppilasryhmän kehittymistä ja tiivistymistä tiimiksi. Kokeilimme pelata peliä 3 kertaa ja ero oli huikea ensimmäisen ja viimeisen välillä. Voi sitä riemun määrää kun viimeisellä pelikerralla saavutimme tason "utopia". 


Haastattelin muutamaa kerholaista:
Kimi kertoili seuraavaa: Hänen mielestä peli oli todella mukava ja kivointa on se että kaikki tehdään yhdessä. Ensin hankimme kaikille suojat ja ruokaa koska muuten peli menee ihan piloille.
Otto ja Bassen mielestä peli on kiva ja kaikki hitsautuu yhteistyöhön.
Fifi, Mio ja Anton ovat  myös ihan liekeissä :D Fifin mielestä peli on aivan mahtava ja Anton piti siitä kun pelataan toisten kanssa. Mio tykkäsi siitä, että pelissä pitää miettiä asioita ja tuumata mikä vaikuttaa mihinkin.




Ensi viikosta lähtien Länkkärissä keskitytään yrittäjyyskasvatukseen ja ideana on rakentaa askartelemalla, näyttelemällä toimiva kaupunki. Jokainen saa oman vihkosen ja sen lisäksi on vaikka mitä materiaalia. Jännityksellä odotan itse mitä kerhosta saadaan irti. Tervetuloa maanantaisin klo 14-15 bisnesskerhoon!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti