maanantai 23. maaliskuuta 2015

Futaa a'la Vepsu!!

Tänään maanantaina 23.3. saapui VPS:n juniorivalmennuksesta Joni ja Raisa vetämään Länkkärin 1.-2.luokkalaisille pikkuisen futaa!


Ohjeita kuunneltiin kiltisti ja yli 60 lapsen futatreenit pyörivät hienosti! Tässä hieman vauhtia ja taitoa ja kiemuroita ja iloa futatunnilta!




Pallo pysyi hallussa niin tyttöjen kuin poikienkin jaloissa! Ja meteli oli aikas valtaisa!





Tyttöjen treeneissä reipas ja kiva musiikki toi lisävauhtia kiemuroihin. Välillä tarvittiin tasapainoa, välillä ketteryyttä ja rytmiäkin piti silloin tällöin kuunnella tarkkaan.




Poikien treeneissä pääpaino oli enemmänkin tekniikan ja kilpailun puolella, kuinkas muuten? ;-) Kisailu oli kovaa vaikka aluksi kyllä ilmoitettiin, että ei ole kilpailu! Oli ponnistusta, ketteryyttä, pallonkuljetustaitoa vaativia harjoitteita.


Futatunti oli niin hienosti suunniteltu ja ohjelmoitu, että opettajillakaan ei ollut muuta tekemistä kuin napsia kuvia toisistaan.....eiku siis oppilaista! ;-)



Treenien päätteeksi saivat kaikki vähän infoa VPS:n junnutoiminnasta sekä ihan omat Vepsu-kalenterit ja -tarrat. Ja huippuuuu...koulun jokainen luokka sai oman välituntifutiksen ja tietysti koululla pyörineiden Vepsun pelaajien nimmareilla varustettuna! Futis on jes!!!


Neljä reipasta Vepsun pelaajaa ja Joni kerkesivät myös välitunneille ohjaamaan lapsia futiksen saloihin!


Ja tässä on tämä huikea VPS:n porukka, joka teki päivästä hienon! Kiitos nuorille salskeille miehille sekä yhdelle prinsessafutaajalle! Hyvä Vepsuuuu!

2 kommenttia:

  1. Voi miten mahtava kirjoitus, Marjo. Kuvat kertovat enemmän kuin yli tuhat sanaa!

    VastaaPoista
  2. Vaasalla on pitkä ja menestyksekäs jalkapallohistoria. Tulevaisuuskin näyttää hyvältä innostuksesta päätellen!

    VastaaPoista