torstai 3. syyskuuta 2020

Kuntoportaat kovassa käytössä

 Rapiksella on nyt kaikkien käytössä mahtavat kuntoportaat. Haastammekin sekä Länkkärin että Gerby skolanin luokat kuntoportaille esim. koulun liikuntatunneilla! 

Tässä muutama fiilistelykuva!

5N kävi reippailemassa!

Tässä 2H tuulettamassa! 


4H 

ja vielä 4R

Kuntoportaat on monipuolinen oppimisympäristö aivan koulun läheisyydessä ja siellä voi kohottaa kuntoa ja opetella paljon myös asioita mistä oppiaineesta tahansa. Facebookissa on Vaasan seudun ulko-opet ryhmässä kivoja erilaisia ideoita ja sinne voit lisätä omiakin oikein mielellään. 

4R otti tänään ekalla kerralla kuntoilun kannalta. Ensin menimme yhdessä ylös ja otimme kuvan ja sorareittiä alas. Sitten oli neljä erilaista lihaskuntotehtävää:
askelkyykky
x-hyppy
möngerrys :D
luisteluhyppy
Lihaskuntotehtäviä ja liikkeitä löytyy valtavasti mm. Aino Rouhiaisen somesta. 
Kukin teki oman kunnon tunnon mukaan liikeitä joko puoleen väliin tai ylös asti ja tuli joko portaita tai soraa pitkin alas. Näiden 5 kiekan jälkeen sai jatkaa omaan tyýliin ja osa urakoi jopa 14 kertaa. Saapa nähdä paukkuuko reidet huomenna. Venyttelimme lopuksi ja osa näytti vielä alamäkipyöräilyä lähimäessä. Kun lähdimme koululle ja kotiin, oppilaat kysyi koska tullaan taas ja minä ainakin tulen huomenna äidin kanssa uudestaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti