keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Nallebongausta ja aprillia

Oletko kuullut nakkebongauksesta? Ideana on innostaa lapsia ja lapsenmielisiä liikkumaan etsimällä ikkuinoilla kurkkaavia nalleja. Tämä villitys on aivan ihana ja on nyt myös vallannut Länsimetsäm koulun. Tällä hetkellä toistakymmentä nallea odottelee bongaajia.
Valokuvat on vähän heikkoja kun ikkunaruudut heijastelivat aurinkoisessa säässä...





Tänään oli aprillipäivä ja sen sai tuntea nahoissaan niin huoltajat kuin lähioppilaat. Wilmassa oli aikamoinen pila: kun yritti kirjautua niin Wilma ilmoitti että sovellus on poistettu....Kuinkas monella huoltajalla syke nousi?
Teamsissä ope meni niin lankaan kun oppilas lähetti kuvan jossa jalka oli kääreessä ja muka kaatunut portaissa...
Koulussa kuulutettiin että koira oli karkuteilla koulun pihassa ja siitä lähtikin melkoinen hulabaloo. Koiraa kurkittiin ikkunoista ja huoli oli hetkessä suuri. Kun kuulutin että koiran nimi oli April niin osa hoksasi. Yksi nimeltä mainitsenaton aikuinen kyllä jatkoi toukasta etsintää edelleen. 😂😂😂

Eli mukava etä- ja lähipäivä. Kuulin myös kolleegalta että oli saanut eräänä aamuna yhdeltä oppilaan isältä klo 8 viestiä Wilmassa... Täällä on tehokaksikko odottelee open antamia päivän ohjeita. Kynät on teroitettu uuteen etäpäivään. 
Bring it on! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti