keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kouluviihtyvyyskyselyn tuloksia 5R-luokalta

Kysyimme oppilailta ja kotiväeltä, mitä hyvää koulussamme on ?
Tässä on 5R-luokkalaisten ja heidän huoltajien vastauksia. 

Miksi on kivaa tulla kouluun?
- Kaverit, koulumatka on turvallinen, kivat kaverit, oppii uusia asioita,  meidän luokassa ei kiusata, kiva ope, kivat kaverit, kiva luokka, opin uusia taitoja, uskallan, hyvä luokkahenki, minua ei kiusata, mukava Antti-vaari, vierailijoita ja retkiä piristämässä koulunkäyntiä, hyvä rehtori, estetään kiusaamista, luonto on lähellä, oppilaskunta saa päättää asioista, koulussa on kivaa.  



Mikä on kivaa tai hyvää Länkkärissä?
- kaverit, ruokavälkkä, oma ope, hyvät opet, kivat oppilaat, iso välituntialue, koulu on lähellä kotia, tablettitietokoneiden käyttö on huippua, lähellä hiihtoladut ja kaukalo ja futakenttä, saa uusia kavereita, oppii uusia asioita hyvin,  hyvä yhteishenki, vain vähän kiusaamista, sopiva läksymäärä, kiva kun on jumppapalloja ja tyynyjä luokassa,  lasten tekemiä kuvistöitä on kivasti  esillä, henkilökunta on kiva, Herkkulan ruoka on hyvää, KiVa-kouluasioita pidetään yllä.



Mitä hyviä asioita itse tuon tai voisin tuoda Länsimetsän kouluun?
- olen reilu kaveri, iloisuutta, hyvää mieltä, ystävällisyyttä, reippaan ja iloisen mielen, rauhan, olen kaveri kaikille, en kiusaa, suhtaudun positiivisesti asioihin,  olen hyvällä asenteella matkassa. 



Muita positiivisia ajatuksia kouluun liittyvistä asioista:

- kouluruoka on hyvää, järjestetään ja osallistutaan koulujenvälisiin kisoihin, kaikki ovat hyvällä tuulella, koulua on kiva käydä, kerhot on huippuja, Länkkäri-kerho ja bändikerho on mahtavia, koulukirjasto, koulussa käytetään paljon medialaitteita, välituntilaitteet, koulun ja kodin yhteistyö sujuu hyvin, positiiviset Wilma-merkinnät, viikkotiedote, opettajat aktiivisia, osallistutaan projekteihin,  turvallinen ilmapiiri, yhteistyö, koulun diskot, sählyvuorot, tiedonkulku toimii, ilman koulua loma ei tuntuisi mitään, tuttu ja turvallinen, koulumme on maailman paras, tieto kulkee hyvin kotiin, kiva kun kokeillaan uusia juttuja esim. tyynyt pulpettien tilalla, puhutaan kiusaamisesta, läksyjä on sopivasti ja kokeita myös, tehdään paljon yhteistyötä naapuriluokan kanssa. Urakkapäivät on kivoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti