lauantai 10. toukokuuta 2014

Muistoja Länkkäristä...

Mitä kivoja muistoja sinulla on Länkkäristä oppilaana, huoltajana tai työntekijänä? Olisi kiva kuulla. Laita kommentteja tulemaan ja muistellaan tähtihetkiä!

Koulun kotisivuthan löytyvät:
http://www.vaasa.fi/Suomeksi/Opetus_ja_koulutus/Perusopetus/Perusopetus_1-6_lk/Lansimetsan_koulu

4 kommenttia:

  1. Muistoja on tietysti paljon; tässä muutama... Tulin ensi kerran käymään koululla toukokuussa 2000 kun hain töihin Vaasaan. Onneksi tulin ja ihana että pääsin Länkkäriin; huippukoulu. Muistoissa on mm. kun lähetimme ilmapalloja viestien kera ilmoihin ja saimme paluupostia Itä-Suomesta asti. Samoin muistuu mieleen Kirsi Aution kanssa pitämäni yökoulu kun klo 6.00 aamulla Kirsi sanoi painavan lauseen: Marita; ei enää koskaan yökoulua :D Aprillipäivät ovat olleet myös muistorikkaita; tänä vuonna iski kouluun ilkeä tietokonevirus joka puuskutti seinien rakenteissa. Onneksi se on saatu kuriin. Mitä muistoja sinulla on päällimäisenä?

    VastaaPoista
  2. Minun muistoja ovat; Se kun pääsin ykköselle, olin aivan peloissani mitä kaikkea käy, mutta nyt meille on tapahtunut kaikkea kivaa. Marita pidetään mekin yö koulua!!!pliiiiiiiis!! edes yhden kerran:D t. Tytti :D <3

    VastaaPoista
  3. minun mielestä parasta on ollut taidekerho ja kouluruoka.

    T:Basse

    VastaaPoista
  4. Minusta kivoin muisto on Länkkäristä kun olin kahdennella luokalla, Marja-Leena oli meidän opettaja ja olimme keinussa. Silloin oli siis kevät. Se siinä oli ihanaa kun Marja-Leena huusi meidät sisälle ja sanoi vain että lukee meille kirjan loppuun.
    Muistan sen varmaan aina kun ei ollut mitään oppiaineita. Se oli ihana tunne.
    Siitä on pian kolme vuotta.:D T:Heidi 4R:ästä

    VastaaPoista