perjantai 20. marraskuuta 2020

Uusia välituntivälineitä luokkiin

Terveisiä Länsimetsänkoulun vanhempainyhdistykseltä

 

Toivottavasti ihan kaikilla koulun oppilailla ja perheillä sekähenkilökunnalla on lähtenyt uusi lukuvuosi hyvin käyntiin. Pian ollaan jo joulukuussa ja toivotaan, että saisimme luntakin sopivasti valaisemaan tätä pimeää pitkää syksyä. 


Tämä korona tilanne on vaikuttanut myös meidän vanhempainyhdistyksen toimintaan ja perinteisiin, joita ollut jo vuosia mm elorieha heti syksyn alussa ja naamiaisdisconäin ennen joulua. Nämä molemmat tosi hauskat tilaisuudet olemme nyt valitettavasti joutuneet jättämään pois. 


Mietimme yhdistyksessä miten voisimme olla kuitenkin osana jotenkin järjestämässä jotain kivaa tekemistä kaikille oppilaille ja yhteistuumin päädyimme uusien välituntilelujen hankintaan.


Teimme luokkiin kyselyn, jossa opettajat oppilaineen saivat yhdessä miettiä valmiista vaihtoehdoista, mitä puuttuu tai mikä olisi juuri heille kivaa välituntitekemistä ja muutaman extratoiveenkin sai toivoa.





Listalla suurimmat suosikit olivat sählymailat, koripallot, luikurit, lumikolat ja monet muut pienemmät toiveet ja olipa siellä 1 jumppapallokin. Ihan mahtavaa, paljon liikuttavaa tekemistä koulupäiviin.

Teimme tarjouspyyntöjä useaan yritykseen, ja saimmekin hyvän tarjouksen lopulta jonka hyväksyimme. 





Suuri lasti saapui koululle viime perjantaina ja maanantaina illalla olimme täällä ahkeroimassa lajittelupuuhissa ja jaoimme illan jo pimentyessä lelut valmiiksi luokkiin odottamaan oppilaita.

Satsaus oli meidän pienelle vanhempainyhdistykselle suuri ja toivommekin siitä olevan pitkäksii aikaa paljon iloa ja tekemistä oppilaille.


Terveisin


Länsimetsän koulun vanhempainyhdistyksen väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti