keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Koulupäivä Villa Gerbyn rannassa

Vielä tarinaa lauantain 3.2.2018 koulupäivästä!


Helmikuun kipakka pakkanen tervehti 1.V ja 1.M luokkalaisia Villa Gerbyyn rannassa lauantaina 3.2. kun pidettiin Vaasan kaupungin kouluissa koulupäivää.
Reippaasti kävely rannalle kuitenkin sujui ja siinä vaiheessa pakkanen ei tuntunut missään. Vanhempia oli mukana reissulla oikein mukavasti...kiitos kaikille mukana olleille kaikesta avusta.
Ihan ensimmäiseksi pidimme pulkkakisan.. 1. V voitti kisan ihan muutamalla sekunnilla. Sitten sai pikkumetikössä kulkea Kaijan tekemää "köysirataa"pitkin.






Tärkeintähän tälläkin reissulla oli taas ne eväät!! Grillipaikalle viriteltiin heti tuli ja Kaija-ohjaaja toimi makkaramestarina. Kylmä sää vähän vähensi omien eväiden syöntiä, mutta kyllä jokainen sai masuunsa jotakin täytettä.




Grillikatoksessa oli kuitenkin koko ajan aikas tiivis tunnelma kaikesta savusta huolimatta. Vanhemmat olivat ihanana apuna myös grillatessa.







Kaksi iskää olivat myös varustautuneet pilkkivehkein ja veivät poikansa pilkille lähirannoille. Ahti tosin oli aika nihkeä, mutta yritys hyvä kymmenen.



Kipakka pakkanen aiheutti sen että palasimme hieman aiemmin takaisin koululle kuin oli tarkoitus..Kylmä pääsi liikaa varpaisiin ja sormiin.
Mutta kaikin puolin hieno päivä ja kaikilla taatusti hyvä mieli!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti