maanantai 1. joulukuuta 2014

Herkkula on varsin oivallinen ruokala!

Herkkulan väen haastattelu 

Herkkulan väki on aina iloista ja mukavaa. Koulun keittiössä hääräävät Paula, Annika ja Mari.  Esitimme heille muutaman kysymyksen, jotta voisimme parantaa kaikkien ruokailuolosuhteita. Kysyimme myös, mitä kuuluu heidän arkeensa. 



Herkkulassa ollaan todella tarkkana, että kaikilla tuotteilla
on oikea lämpötila ja ruoka on hyvää ja maukasta.


Millaista on työnne Herkkulassa?
-Työmme on mukavaa ja työkaverit ovat tosi mukavia ja positiivisia, kertovat keittäjät.
 

Mikä on Oiva-tarkastus ja miten Oiva-tarkastus meni? 
Oiva-tarkastus on hygieniatarkastus, jossa tutkitaan todella tarkasti ruokapaikan tila ja kaikki käytänteet. Tarkistuksesta ei varoiteta etukäteen ja se on aina aika jännittävää. Tarkastuksesta saa arvion ja meillä se meni  oivallisesti, eli saimme parhaat mahdoliset arvosanat, totesi Annika syystäkin ylpeänä.









Mitkä ovat kolme toivetta oppilaille?  
1. Tiskiin menevien lautasten tulisi olla tyhjempiä. 
2. Monet kiittävät jo, mutta olisi hyvä, jos kaikki kiittäisivät. 
3. Ruokarauhan täytyisi olla parempi. 

Mitkä ovat kaksi toivetta koulun aikuisille? 
1. Omaa luokkaa täytyisi vahtia paremmin. 
2. Ruokailuaikoja tulisi noudattaa tarkemmin.


Reportterina Valtteri Kojo, Tuukka Harju sekä Jonna Finskas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti