torstai 4. joulukuuta 2014

Nettikiusaamisesta täsmätunteja 4.6lk:lle

Saimme vieraaksi Henna Minkkisen Mannerheimin lastensuojeluliitosta keskustelemaan luokissa sosiaalisen median tiimoilta. Henna vieraili jokaisessa 4-6 luokassa ja aiheena oli päivänpolttavat asiat: Whatsup, Facebook, Instagram... Aiheesta virisi paljon keskustelua ja olen varma että moni oppilas sai paljon irti ja tukea näihin asioihin.

Kuvassa Henna Minkkinen näyttää videota jossa aiheena on pilkkaavan videon levittäminen netissä. 


Henna pyysi vielä välittämään koteihin viestin:

Oppitunnillamme on vieraillut tänään 3.12./ 4.12. Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorisotyön kouluttaja Henna Minkkinen. Oppitunnilla käsiteltiin toiset huomioivaa ja arvostavaa vuorovaikutusta keskittyen sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen vahvistamiseen. Oppitunnin tarkoituksena on ollut lisätä ymmärrystä siitä, mitä nettikiusaaminen on ja mitä voi tehdä, kun kohtaa kiusaamista. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vanhempainnetistä voit lukea lisää aiheesta ja tutustua, miten voit jatkaa keskustelua kotona.
Ystävällisin terveisin Henna
Henna Minkkinen
Koordinaattori
lastenhoitotoiminta ja nuorisotyö
MLL Pohjanmaan piiri
p. 050 5265058

http://www.mll.fi/vanhempainnetti/ 


1 kommentti:

  1. On tärkeää, että asiasta puhutaan. Jos menee oikein pitkälle, täytyy varmasti tehdä rikosilmoituskin ja hankkia asianajaja. Toivotaan, ettei lapset kuitenkaan joutuisi sitä kokemaan. https://www.laineenkare.fi/oikeudenkaeynnitrikosasiat

    VastaaPoista