perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulun odotusta Länsimetsässä

Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa ja juhlia ja yhteistyötä kotien kanssa on paljon. Tällä viikolla vietämme Lucia-juhlaa torstaina vanhemmille ja perjantaina koulun väelle. Kiitokset ekaluokan kielikylpyoppilaille ihanista esityksistä. 




Lucian kunniaksi oppilaskunta järjesti vielä valkoisen väripäivän ja kylläpä oli oppilaat ja opettajat pukeutuneet päästä varpaisiin valkoisiin; ihan melkein silmiä häikäisi! 


Päivän aikana saimme kuulla Jouko Mäkilohiluoman musisointia ja ylläolevassa kuvassa oli Länkkärin suosikkibiisi: Kauniit ja rohkeat. Siinä kertosäkeistössä vispattiin sukkia musiikin tahtiin. Samassa kuvassa näkyy kuinka mielettömästi oli valkoisia vaatteita teemapäivän kunniaksi. 


Roope alias Roosa, Santtu alias Saara ja Valtteri alias Veera
 olivat kyllä panivat parastaan pukeutumisessa.




Ap-ip-puolella on vietetty useampana iltapäivänä yhteistä hetkeä lapsien ja aikuisten kanssa itseleipomia pipareita mutustellen. Isoin kiitos tästä Kaijalle ja tietenkin huoltajille jotka ovat todella aktiivisesti osallistuneet näihin hetkiin. 




Vielä on tietysti jäljellä itse joulujuhla. Esityksiä varten ahkeroidaan kovasti jo 1, 3, 5 -luokissa ja tuntuu siltä että juhlasta tulee jälkeen kerran jouluinen ja lasten tekemä. Tervetuloa 20.12. klo 9! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti