perjantai 28. marraskuuta 2014

Juhlahumua; 5000 kävijää ja adventtihartaus

Länsimetsässä loppuvuoden aikana onkin oikeaa juhlahumua. Näin blogin tekijänä mieltä lämmitää erityisesti se, että blogin kävijälaskuri saavutti uskomattoman 5000 kävijän rajan. Hyvä!! Nyt kun blogi on saanut paljon lukijoita, niin seuraavat tavoitteet ovat:

- Lisää kirjoittajia blogiin! Opettajat, ohjaajat, vanhempainyhdistys, oppilaat, oppilaskunta...ottakaa koppi!!

- Lisää vakiseuraajia blogiin; uudet tekstit saat sähköpostiin sivun oikeassa laidassa olevan palvelun avulla.

- Kommentteja lisää lukijoilta! Heitänkin tähän postaukseen kysymyksen joka herättää täällä koulussa paljon tunteita: Wilma-merkinnät! Wilmaan tulee monilta opettajilta merkintöjä, silloin kun joku on mennyt väärin. Itse laitan usein merkintöjä hyvästä tsempistä tai tuntityöskentelystä. Onko ne turhia? Viekö liikaa aikaa? Onko oletus että oppilas käyttäytyy ok vaikka hyviä merkintöjä ei olisikaan? Kommentoikaa!!!!


Juhlahumua oli tänään aamulla koulun adventtihartaudessa. Koulun väki ja paljon huoltajia kooontui koulun taakse juhlistamaan joulun odotuksen aloitusta. Erityiskiitokset pappi Outi Klapurille ja koulun kuorolla hienosta juhlasta aamutuimaan. 


Aamuhämärässä on oma tunnelmansa.


Nyt sytytämme kynttilän...



4 kommenttia:

  1. Itse olen sitä mieltä että Wilman positiivisia viestejä ei saa unohtaa tai sivuuttaa. Kukapa meistä haluaisi merkinnän vain silloin kun läksyt on tekemättä tai on muuten törttöillyt.

    VastaaPoista
  2. Vie opelta aivan liikaa aikaa naputella konetta.

    VastaaPoista
  3. Yläkoulu kommentoi viikottain jotain positiivista tuntimerkintää Wilmaan eri opettajien taholta. Hiano homma!

    VastaaPoista
  4. Opettajankokouksessa keskustelimme asiasta ja WIlman positiiviset merkintöjen mielipiteet menivät opettajakunnalla laidasta laitaan; suurin osa ei halua/ehdi/näe tarpeelliseksi käyttää näitä. Pari opettajaa piti näitä tärkeinä. Jokaisella opettajalla on tietenkin pedagoginen vapaus toimia oman mielipiteen mukaisesti.

    VastaaPoista