maanantai 13. toukokuuta 2019

Kepparirata on nyt valmis!

Voi i-ha-haaa... nyt on kepparirata valmis. Koulun pihasta löytyi hyvä paikka puiden siimeksessä keppariradalle. Jon - harjoittelija teki kepit, yhdessä maalattiin ja lakattiin, keppari-tytöt suunnittelivat radan ja oppilaat ja ope toivat metsästä tai muualta löytyineitä tarpeettomia aurauskeppejä kouluun.

Pystypuut hakattiin tänään paikoilleen ja rimat löysivät oikeat kohdat ja sitten heppahöperäitä ei pidätellyt enää mikään. Rata on tehty 0- budjetilla. Toki työtunteja meni mutta kaikki tarvikkeet oli jämämateriaalia.

Rata on tarkoitettu koko koululle. Sitä voi käyttää kepparin kanssa tai ilman, välkillä tai liikkatunneilla. Pystykepit on paikallaan ja toivottavasti pysyykin. Rimat tuodaan luokkaan talteen aina välkkien jälkeen. Näitä on hyvä kerätä luokkaan omat satsit. Kahdeksalla aurauskepillä pärjää hyvin. Jon on luvannut auttaa niiden katkaisussa opettajia.



Toivon oikein kivoja hetkiä radalla! Kiitokset Jonille työpanoksesta ja radan pääsuunnittelijoille: Aadalle, Josefinalle ja Olivialle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti