sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Muutama ajankohtainen asia

Tässä muutama asia jotka ovat ajankohtaisia Länkkärissä:

- Tervehtiminen: kannustamme  ja innostamme oppilaita tervehtimään reippaasti ja nimellä koulussa, esim. Hei Matti" tai Moi, Mirva! Tämä tuo kivaa fiilistä ja viihtyvyyttä koulupäivään.

- Länsimetsän koulu on kännykkävapaa zone, Kännykkä laitetaan reppuun äänettömälle. Kännykkää ei saa käyttää ennen koulun alkua eikä koulupäivän päätteeksi koulun alueella. Käytävillä on aikamoinen härdelli koulupäivän päätteeksi, kun kännykät käytävät kuumina. Oppilaat kyselevät saako mennä kaverille isiltä tai äideiltä. Nämä asiat voisi sopia jo etukäteen. Helpottaisi samalla varmasti huoltajienkin työpäivää. Kännykköjä käytetään välillä oppimisen välineenä ja silloin käyttö on perusteltua. Muuten koulupäivän aikana ei ole kännykälle tarvetta.

- Edison on nyt tullut kirjautumissivuksi oppilaille ja henkilökunnalle. Kivasti ovat oppilaat sen ottaneet haltuun. Kotona toimii siis sama sivu: edison.fi ja sieltä Vaasa.

- Välitunnilla on syytä olla takki päällä. Flunssat iskevät hupparikansaan!

- Mahtava juttu kun koulun pihalla on nyt kahdet futamaalit. Aivan huikeeta! Pelivuorot on luokka-asteittain ja Kirsi on tehnyt listat ulko-oviin.

- Alkavalla viikolla alkavat myös sisäliikkavälkät. Torstaisin klo 9.45-10 saa aina luokka-aste kerrallaan viettää yhden välitunnin salissa liikkuen. Vuorot alkvat 6lk. ja seuraavalla viikolla heti 5lk. ja niin edelleen.

- Maanantaina 16.11. on koulussa illalla kiinnostava luento. Siitä löytyy mainosta esim. blogista. Tervetuloa!

- Joulukuussa on tulossa myyjäiset koululle ja siitä lisäinfoa vanhempainyhdistykseltä.

- Perjantaina 20.11. osallistumme virtuaaliseen Sibelius-konserttiin.

Oikein hyvää talven odotusta... eiköhän ne ekat lumihiutaleetkin kohta leijaile.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti