maanantai 30. marraskuuta 2015

6lk. oppilaat haastattelivat koulun oppilaita kutkuttavasta joulun odotuksesta!

Helmi, Heidi, Sanni ja Julianna kiersivät koululla luokissa haastattelemassa oppilaita eri luokka-asteilta. Aiheena oli luokan joulukalenteri sekä muut joulujutut.

1lk. Juho ja Veera:
Luokassa on joulukalenterissa villasukkia, mutta vielä ei tiedetä mitä niissä on sisällä. Joulussa parasta on pukki. Joululahjaksi he toivoivat iloisia asioita ja legoja. Suosikkijoululaulu on Sinivuorten yö.


2.lk. Oona ja Samuli:
Joulussa parasta on lahjat ja kaikki. Toiveena on radio-ohjattava auto ja uudet korvakorut.


3lk. Samuel ja Hilma:
Joulukalenteri luokassa on kortti jossa on hyviä asioita toisista. Joululahjaksi toivomme Barbie-elokuvaa ja legoja. Olemme askarrelleet jo luokassa tonttuja.


4lk. Elias ja Anni-Sofia:
Luokan joulukalenteri on luultavasti kuvakalenteri. Paras joululaulu on Koska meillä on joulu ja Heinillä härkien kaukalon. Lahjatoiveena on X-01-pelikonsoli.


5lk. Fanny ja Matias:
Luokan joulukalenterissa on luukku, jossa on kuva ja siihen on saanut ostaa max. 3e maksavan lahjan. Parasta joulussa on yhdessä olo ja lahjat. Joululahjaksi toiveena on lätkämaila ja karkkia.


6lk. Eveliina ja Atte:
Joulussa on parasta lumi ja lahjat. Toiveena on läppäri ja kaikkia yllätyslahjoja.


Näiden lisäksi luokista löytyy esim. liikunnallisia joulukalentereita, kalentereita joissa kehutaan kavereita tai itseään, kalenteri jossa on erilaisia lappuja. Niiden mukaan voi esim. istua parhaan kaverin kanssa Herkkulassa ruokailussa. Paljastetaan vielä, että yksi koulun opettajista on suorastaan hulluna jouluun. Joulu-cd:t ovat soineet autossa jo marraskuun alusta asti.

Siistijät ovat laittaneet oman soppensa oikein joulufiilikseen!



Paula-emäntä kertoi että paras joululaulu on Maa on  niin kaunis. Hän viettää joulua miehen vanhempien luona ja sen jälkeen oman perheen kanssa kotona.  Parasta joulussa on joulupukki.

Kiitos kutosten tytöille haastattelusta ja kuvista.
Oikein mukavaa joulunodotusta kaikille! Saapa nähdä kuinka kiltteinä meidän haastateltavat ovatkaan eli toteutuvatkahan toiveet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti