torstai 24. lokakuuta 2019

Uusia kasvoja Länkkärissä

Tänä syksynä uusia kasvoja Länkkärissä ovat mm. Elina, Petra, Sari, Marita H, Heidi F, Joni, Ykä.. Esittelen heitä mielellään blogissa ja samalla toivotan tervetulleiksi koulumme.

Ensimmäisenä esittelen ja haastattelen Yrjö "Ykä" Salomaata.
Hän on aloittanut koulussamme kouluvaarina nyt syksyllä. Ykä on ollut jo enemmin Vikingan koulussa 7 vuotta kouluvaarina joten kokemusta löytyy. Tänä vuonna hän on kielikylpyluokissa alkusyksyn ja nyt syysloman jälkeen teknisissä töissä apukäsinä.  Hän auttaa opettajaa, oppilaita ja tekee kaikkea mitä tarvitaan, toimii lisäkäsinä, -silminä, - korvina, voimavarana ja resurssina. Yrjö on koulullamme keskiviikkoisin.


Vapaa-aikana Yrjö harrastaa kuorolaulua, jääkiekon pelaamista ja muutenkin on todellinen urheilumies.
Kysyin vielä mitä hän on mieltä kouluvaarihommasta. Hymy levähti kasvoille ja ilme oli silminnähden tyytyväinen. Kouluvaarin tähtihetkiä on ne, kun lapsi esim. lukee lukuläksyn vaarille ja tulee ihan liki ja saa jakamattoman huomion vaarilta. Ykän sydäntä lämmittää myös kohtaamiset vaikka kaupungilla kun joku jo yläkouluikäinen nuori moikkaa reippasti Ykää ja heittää yläfemmat!


Kiitos Ykä ja myös kouluvaari Antti kaikesta avusta ja panoksesta jotka annatte Länkkäriin. Olette huipputyyppejä! Jos jotain blogin lukijaa alkoi tämä asia kiinnostamaan, niin otamme kyllä sekä kouluvaareja että koulumummeja lisää. Kannattaa ottaa yhteyttä Matti-rehtoriin asian tiimoilta.

Kiitos kuvista Petra-opelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti