perjantai 20. huhtikuuta 2018

Tet-harjoittelijat piristävät kouluviikkoa!

9lk. oppilailla on ohjelmassa TET-harjoittelu, eli tutustuminen työelämään. Tällä viikolla koulussamme oli useampi harjoittelija ja tässä kuulumisia Nargiksen ja Ellenin viikosta.
Kiitos tytöille! Teistä oli suunnaton apu monissa asioissa. Toivottavasti saitte kivan kokemuksen ja tuntuman opettajan ja koulunkäynninohjaajan työhön.

Nargis ja Ellen olivat 6K- ja 6M-luokilla. Kiitos Janille kuvan ottamisesta.

Hei! Olemme kahdeksannelta luokalta Onkilahden yhtenäiskoulusta. Päätimme tulla tänne TET:iin, koska Länkkäri on meidän vanha ala-aste. Kerromme nyt vähän päivistämme.
Maanantaina työt alkoivat kahdeksalta. Olo oli jännittynyt, mutta ensimmäisen tunnin jälkeen fiilifs oli hyvä. Auttelimme luokissa ja saimme oppilaiden kanssa käydä heidän saneluitaan läpi. Pari tuntia vierähti hetkessä ja liikuntatunnit alkoivat jo. Oli hauskaa pelata 6- luokkalaisten kanssa pelejä. Viimeisenä tuntina olimme käsityöluokassa auttelemassa oppilaita töidensä kanssa. Työt loppuivat kolmelta. 
Tiistaina tunnit alkoivat kahdeksalta ja käsitöiden parissa. Saimme siivota kangaslaatikoita ja kaksi tuntia vierähti nopeasti. Pitkillä välkillä olemme saaneet valvoa ja kuunella oppilaitten bänditreenejä. Viikon aikana on kuultu hienoja esityksiä. Loppupäivä kuluikin luokassa oppilaitten ja töiden parissa. Päivä loppui kahdelta.
Keskiviikkona tunnit alkoivat kahdeksalta ja jälleen kerran käsitöiden parissa. Saimme loputkin kangaslaatikot siivottua. Toivottavasti ne ovat vielä siistissä kunnossa:) Päivä jatkui luokassa töitä tehden. Viimeisinä tunteina oli liikuntaa ja oppilaiden kanssa pelaillen ja kuntoillen. Päivä loppui kolmelta.
Torstaina tunnit alkoivat klo. 8:45. Saimme harjoitella oppilaiden tulevaa kuvistyötä. Kuvistyön tekeminen oli hauskaa, Haastattelimme opettajiamme ja kiertelimme luokissa. Päivä loppui kahdelta. 
Perjantaina tunnit alkoivat kahdeksalta. Päivä alkoi liikunnalla 6-luokkalaisten ja 3-luokkalaisten kanssa. Leikkiminen ja pelaaminen oppilaiden kanssa oli kivaa. Päivä jatkui äidinkielen tunnilla, jossa saimme valvoa oppilaitten lukemista. Viimeiset tunnit vietimme taas liikuntatunneilla 4- luokkalaisten kanssa. 
Tämä päivä ja viikko vierähti nopeasti. Nyt on aika palata taas oman koulun ja kokeiden pariin. Viikon aikana heräsi paljon muistoja omilta ala-aste ajoilta, kuten yökoulu ja musiikintunnit. Haluamme vielä kiittää Maritaa ja Kirsiä ja heidän oppilaitansa tästä upeasta viikosta. 
Hyvää loppukevättä kaikille.

Nargis ja Ellen







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti