maanantai 30. huhtikuuta 2018

Länkkärin Talent 2018

Blogiteksti / Mirva Viitala  
30.4.2018


Länkkärin Talent Show 2018!


Länsimetsän koulussa pidettiin  vappuaaton kunniaksi kauan odotettu TALENT SHOW, johon jokainen oppilas sai osallistua omalla esityksellään , jos niin halusi! Päivän aikana nähtiin myös monenlaisia, värikkäitä asukokonaisuuksia ja naamiaishahmoja!
Oppilaskunnan hallitus aloitti järjestelyt hyvissä ajoin. Maaliskuussa kerättiin ilmoittautumisia mahdollisista esityksistä, ja niitähän kertyikin mukavasti.  Yli 30 esiintyjää ja osallistujaa oli kiinnostunut näyttämään talenttinsa koulun omassa showssa.
Esityskategoriat olivat : 1. Musiikkiesitykset (mm. Soitto, laulu, bändit), 2. liikunnalliset esitykset (mm. Voimistelu, tanssi jne.), 3. Kuvataide (mm. Piirustukset), 4. Videotaide 5. Kädentaidot ja 6. Muu esitys/ohjelma/show (esim. Taikuritemput ).
Oppilaskunnan hallituksen jäsenet osallistuivat ahkerasti  odotetun Talent Shown valmisteluihin.
Suunnittelutiimi, juontotiimi, markkinointitiimi ja rakennustiimi saivat omat vastuualueensa shown valmistelua varten. Monet kokoukset ja palaverit käytiin, ennen kuin koko päivän ohjelma oli valmiina. Tästä työstä iso kiitos kuuluu oppilaskunnan hallitukselle ja sen  idearikkaille jäsenille. Erityiskiitos oppilaskunnan puheenjohtajalle, joka vaivojaan säästelemättä ideoi ja teki paljon töitä shown onnistumiseksi. Kiitokset myös vanhempainyhdistykselle, joka tarjosi jokaiselle esiintyjälle makoisan palkinnon.
Tästä on mukava lähteä Vapun viettoon! 
Oikein hyvää kevättä kaikille!
Mirva Viitala/ oppilaskunnan ohjaaja lv.2017-2018


Kiitos Mirva blogitekstistä ja isosta työstä Talent- tapahtuman eteen. Alla on kuvakooste esityksistä.




















Tässä palkintojen jakoa!


Kunniakirjoja



Länkkärin oma Lenni-Kalle eli Peppi-Lotta



Tässä niin nättejä opettajia! 


Hauskaa vappua!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti