tiistai 22. marraskuuta 2016

Juhla-aika alkaa, kaikki tasajalkaa...

Wilman tiedotteistakin löytyy nyt loppuvuoden aikatauluja ja  juhlia. Tässä vielä infoa myös blogin kautta. 

22.-24.11.      Elokuvanäytökset Gloriassa koulupäivän aikana.  Oppilaskunta tarjoaa koulun oppilaille elokuvaelämyksen Tatun ja Patun tahdissa. Olemme sopineet, että elokuvissa ei syödä herkkuja.



25.11.     Adventtihartaus ulkona klo 8:50 alkaen. Kotiväki on tervetullut mukaan.  Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Vaasan suomalaisen seurakunnan kanssa, ja se on luonteeltaan uskonnollinen.  Ev.lut.kirkkoon kuulumattomille oppilaille järjestetään muuta ohjattua toimintaa hartauden ajaksi. Tähän tilaisuuteen on kutsuttu myös eläköityneet opettajan ja ohjaajat.

5.12. Itsenäisyyden teemapäivä.  Kaikilla oppilailla on koulua klo 8-12.  Koulupäivä päättyy Itsenäisyysjuhlaan  klo 11:30 alkaen.   Esiintyjien huoltajat eli lähinnä 4.luokkien huoltajat ovat tervetulleita mukaan juhlaan. Tänä vuonna Suomi täyttää 99 ja ensi vuonna juhlitaan 100-vuotiasta
Suomea koko vuoden.



6.12. Itsenäisyyspäivä on lomapäivä

13.12. Lucia-juhla salissa klo 8:45.  Ohjelmassa esiintyvien oppilaiden huoltajat ovat tervetulleita mukaan juhlaan.

17.12. on koulupäivä ja joulujuhla. Koulua on kaikilla oppilailla 8-12. Päivän päätteeksi on laulupainotteinen joulujuhla, johon kotiväki on tervetullut. Juhlasta vastaavat 1., 3. ja 5. luokat. Ekaluokkalaiset vilistävät lavalla isolla joukolla. Ylemmät luokat valmistavat joulusadun yhdessä saduttamalla ja satu kuullaan sitten juhlassa joululaulujen lomassa. Joulujuhlapäivänä itse juhla alkaa näillä näkyminin klo 11:15. Jotkut opettajat saattavat kutsua oman luokkansa vanhempia jo ennemminkin luokkaan, joten  olkaapa kuulolla.

Viimeisen kouluviikon työajat:

19.12.    Lukujärjestyksen mukaan

20.12.    Tonttupajapäivä klo 9-13. Pitkästä aikaa järjestämme tonttupajapäivän jolloin oppilaat kiertävät päivän aikana opettajien vetämissä jouluisissa pajoissa. Ihanaa kun koko koulu tuntuu kun tonttujen jouluverstaalta.



21.12.    Oppilaiden koulupäivä joko 8-12 tai 9-13 luokanopettajan päätöksen mukaisesti

22.12.     Syyslukukauden viimeisenä koulupäivänä kaikilla oppilailla on klo 9-12. Perinteistä todistusta ei nyt siis tule, vaan arviontikeskustelut ja formatiivinen sekä jatkuva arviointi ovat nyt käytössä ja keväällä sitten on todistuksen vuoro. Arviointikeskustelut ajoittuvat marras-tammikuulle.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään normaaliin tapaan kaikkina muina työpäivinä paitsi lauantaina 17.12.2016.
Kevätlukukausi alkaa 9.1.2017 lukujärjestyksen mukaisesti.

Hyvää alkavaa talvea ja joulunodotusta!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti