perjantai 3. kesäkuuta 2016

"Melkein maailmanmestari: Juuso Kevari"

Perinteinen futismatsi oppilaat vastaan opettajat sai uudistuneen muodon tänä keväänä. Saimme ekaluokkalaisen kommentien mukaisesti "melkein maailmanmestari maalivahti"Juuso Kevari VPS:stä vieraaksi futapäivään.
Juuso on Länkkärin koulun  kasvatti ja kova futispoika heti ekalta luokalta lähtien. Olikin huippuhienoa saada hänet kunniavieraaksi. Alussa Olli haastatteli Juusoa ja kertoi kisan säännöt.

Futisottelu vaihtui rangaistuslaukauskisaksi. Jokaiselta luokalta oli 3 osallistujaa. Säännöt oli seuraavat: jos sait maalin, sait jatkaa kisaa. Ensin laukaisivat kaikki oppilasedustajat ja heistä 5 oppilasta pääsivät jatkokierrokselle. Sitten tuli aikuisten vuoro kokeilla taitojaan. Laukomassa kävi paria lukuunottamatta jokainen koulun aikuinen, mutta eipä mennyt verkot tötterölle.
Finaali kisattiin siis 5 oppilaan kesken ja näistä kolme poikaa pääsivät superfinaaliin. Jännitys oli käsinkosketeltavissa kun Juuso heittäytyi laukauksien perään yksi toisensa jälkeen. Lopulta oli selvillä rankkarimestari.
Onnea Justus Koivula 3U-luokalta! Juuso Kevari palkitsi voittajat omalla viime kauden pelipaidalla. Toiseksi tullut Patrik sai Vepsun fanihuivin ja Antonio laukoi pronssisijalle. Meinasi tulla ongelmia nettilupien kanssa näiden mitalikolmikkopoikien kohdalla, mutta onneksi lupa saatiin. Oli niin hieno saavutus, että sitä mielusti hehkuttaa blogissa.

Kiitokset
Juusolle: huikeista heittäytymisistä
Ollille: pääpromoottorina olemisesta
Arille: meidän oma Mertaranta huikeasta kommentaattorityöstä

Tässä vielä kuvakimara tapahtumasta:

Kärkikolmikko palkintoineen

Voittajalle pelipaita



Margareeta 

Ruusa

Airi

Anna


Antti-vaari

Päivi

Kaija

Ari


Jari

Annika

Kirsi

Mikko

Ulla

Torjunnan mallia

Tässä pari oppilaiden taidonnäytettä. 


ps. Jos opettajilla on kuvia sellaisista oppilaista, joilla on luvat kunnossa, 
otan mielelläni vastaan ja lisään tähän kuvien jatkoksi.
 Omissa kuvissa oli takana sellaisia joiden kuvia ei saa julkaista.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti