lauantai 4. kesäkuuta 2016

Huippujengille: Kastan varpaat järviveteen....

Ihanaa lomaa koko Länsimetsän koulun väelle ja erityisesti huippujengille eli ex-luokalleni 6R/2016!



Tuosta pääsee katsomaan trailerileffaa

Ja tässä puheeni,,,,

Kirjoitin teille tervehdyksen tulevaisuudesta.... :D :D

Tervetuloa viettämään luokkakokousta vuonna 2036 tänne aurinkoiseen Vaasaan. Ihana nähdä teitä 6R-luokkalaisia 20 vuoden jälkeen. Muistuu mieleen kevätjuhla jossa jokainen sai hymypatsaan. Näyttää siltä että hymy ei ole hyytynyt vaikka ikää on tullut lisää.
Minä itsehän olen jo 67-vuotias ja aina vain kuljen geokätköjen perässä metsissä. Nyt minulla on kyllä välillä mukana kaksi ihanaa lapsenlasta. Olen jo eläkkeellä mutta käyn kuitenkin Länkkärissä koulumummina aina tiistaisin.
Kiitokset Heidille, että saimme kokoontua tänne Vaasan teatterin tiloihin. On se hienoa että meillä on porukassa noin lahjakas ja kuuluisa näyttelijä kuin Heidi. Uusimmassa musikaalissa on mukana myös Eve, joka esittää japanilaista karatetaistelijaa. Aivan hirvittää kun katselee Even iskuja.
Muistatteko kun 20 vuotta sitten rakennettiin tähän teatterin viereen uusia kerrostaloja. Ja nyt rakenteilla on vihdoin ja viimein musiikkitalo. Sen arkkitehtina on meidän ikioma Siiri. Aivan uskomatonta. Tuukka onkin tehnyt uudesta musiikkitalon rakennusprojektista näyttävää mediamateriaalia ja metube onkin tulvillaan Tuukan multimediaa. Muistaako joku vielä ikivanhaa youtubea? Onneksi Bassen firman avulla saatiin maailmalle 3d metube. Nyt virtuaalimaailma on avautunut aivan erilailla meille kaikille. Ihan itsekseen ei tuollainen metube ole syntynyt mutta onnneksi Niko, meidän superkoodaaja jaksoi painaa pitkää päivää.
No mutta sitten päivän kulkuun. Nyt kun olemme kokoontuneet kaikki tänne, voimme ottaa pientä purtavaa. Tytti´s catering on loihtinut meille ihanat herkut pöytään. Kiitos Tytti. Ruoan jälkeen käymme tutustumassa Länkkäriin. Siellä meitä opastaa koulun rehtori Julianna. Hän on luotsannut koulua jo monta vuotta ja koulu onkin todella kuuluisa siitä että ilmapiiri on myönteinen ja jokainen tsemppaa koulussa. Kiitos Julianna kun pääsemme katsomaan alakoulua. Vanhoja hyviä aikoja muistellen voimme viivähtää koulun ympäristössä jonkin aikaa. Nimittäin Suomen frisbeegolf maajoukkueen jäsen Tomi on luvannut näyttää omia taitojaan tässä lajissa ja halukkaat saavat myös
kokeilla. Jos joku haluaa mielummin rentoutua niin Adan ja Jonnan relaxstudio on luvannut loihtia ihania kampauksia ja meikkejä halukkaille. Ada keskittyy mitä upeimpiin lettikampauksiin ja Jonna tekee ihania manikyyrejä ja hierontoja. Minä ainakin menen heti tuonne koska alkaa tuo reumatismi jo vähän vaivata.
Sieltä sitten siirrymme Vörkkärille. Meidät ottaa vastaan vararehtori ja liikunnan opettaja Sanni. Luvassa on tanssiesitys. Pinja kaksoistytöt esittävät hip hoppia. Heidän esityksessä musiikkina on ikivanha kappale Kuussa tuulee. Muistaakos joku vielä tällaista? Pinja on itsekin jatkanut tanssiharrastusta ja nyt vähitellen keskittynyt valmennuspuolelle.
Illalla sitten kokoonnumme entisen Botnia –hallin ympäristöön. Sinnehän on rakennettu huikea urheilukeskittymä. Saamme illan aikana seurata montaa huikeaa ottelua. Ensimmäisenä sisätiloissa pelataan salibandyn sm-finaali. Saapa nähdä miten Vilin luotsaama SBV pelaa. Joko mestaruus ratkeaa tänään ja tuleeko tilanne jossa Vilin on loikattava itse kentälle tekemään ratkaisumaalit?
Tämän pelin jälkeen siirrymme pesiskentälle. Naispesäpallobuumin myötä Vaasaan rakennettiin uusi hiekkatekonurmi ja katsomoa on tälle kaudelle laajennettu että kaikki halukkaat mahtuvat seuraamaan peliä. Lapuan Virkiän avainpelaajat ovat olleet jo toista vuotta peräkkäin Sara ja Helmi. Saran liikkuminen linjassa on aivan huikeaa ja Helmin kumurat tippuvat kenttään kuin kenttään.
Kuten huomaatte Valtteri ja Miska eivät ole vielä ehtineet paikalle. Valtterin peli Bauer Munchenissä maalivahtina ajoittui niin että hän ehtii vasta illemmalla Vaasaan. Samoin Miskan NHL-peli Boston Bruinsissa loppui niin että lentokone tulee parin tunnin päästä. He tulevat limusiineilla Botnia-hallin urheilukeskittymään. Ei kuitenkaan kannata olla huolissaan vaikka faneja tulee varmaan runsaasti paikalle. Kiia on suunnitellut poliisivoimiensa kanssa kaikki niin että järjestys säilyy taatusti. Kokemuksestakin tiedämme että Kiialle on ihan turha ryppyillä.
Ilta meneekin varmasti vauhdilla noissa aktiviteeteissa. Haluan toivottaa teille ja meille kaikille oikein ihanaa ja muistorikasta päivää.... Hauskaa päivää kaikille!
Vaasassa 4.6. 2036 Marita Reinikka


Nyt on juhlat juhlittu ja iso kiitos niin kauniista sanoista ja
haleista niin oppilaille kuin vanhemmille ja isovanhemmillekin.
t. Marita-ope


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti