torstai 24. toukokuuta 2018

School Escape ja Magda von Bonsdorff

Liikkuva koulu on tuonut koulumaailmaan valtavasti uutta ja innostavaa toimintaa. Uusimpana on School Escape. Työryhmän kanssa olemme työstäneet kokonaisuuden jossa on punaisena lankana pakohuone-idea. Tämä aktiviteetti on uunituore ja pilottivaiheessa siihen osallistuu 2 luokkaa Isolahdesta ja kaksi Länsimetsän koulusta. Kokemuksen myötä kokonaisuutta tarvittaessa fikstataan ja sitten syksystä tätä tarjotaan eri kouluille. Toisin kuin perinteiset Escape roomit, tämä ei ole sidottu yhteen tilaan tai taloon vaan voidaan siirtää pienin päivityksin eri kouluihin.

Nyt oli oltava tarkkana ettei tästä ota liian paljastavia kuvia että ei tule paljastettua liikaa tuleville ryhmille ja kouluille...

School Escapen päähahmona toimii arvon lehtorinna  Magda von Bonsdorff. Haamutopettaja herätti niin paljon kiinnostutta, joten armon lehtorinna kävi vähän näyttäytymässä eri luokissa. Magda von Bondorff harmitteli kun Herkkulassa ei ollut hämäkkikeittoa tai sammakonreisiä ruokana.  

Tehtäviä ratkotaan 3-4 hengen ryhmissä

Ilmeistä näkyy, että ei ole ihan helppoja :D

Yllättävän upeasti oppilaat suoriutuivat kuitenkin tehtävistä. Sinnikkyyttä ja tiimityötä tarvittiin! Jälki-istuntoa tuonpuoleisessa ei ole luvassa kenellekään! 

Erityiset kiitokset Sanna Laulajalle ja Pimeä production -tiimille.
Yhteistyö on tapahtunut sananmukaisesti hyvässä hengessä! 😄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti