lauantai 16. joulukuuta 2017

7 viikon harjoittelu meni hujauksessa, kertoo Marita-harjoittelija

Kun Marjo-ope kertoi, että koululle tulee harjoittelijaksi "se Marita" niin alkoi melkein kilpalaulanta kuka hänet saa luokkaansa avuksi. Hangan Marita oli tuttu touhukkaana neljän tenavan äitinä ja superaktiivisena monissa harrastetoiminnoissa. Ennuste toimivista apukäsistä osui oikeaan. Kiitokset koulun väen puolesta Maritalle harjoittelusta. Tässä saat lukea seuraavaksi hänen ajatuksia kuluneista viikoista. Laitan tekstin väliin hänen kuvia, joista näette mikä kuvislahjakkuuskin häm on: 

Nuan vain mennä hujahti 7 viikkoa harjoittelussa Länsimetsän koulussa.
Niin antoisaa oli saada tehdä harjoittelua ihan huippu open luokassa, kiitos Heidi ja monien muiden ennestään tuttujen opettajien Jaana, Marita ym ja uudempien tuttavuuksien kanssa.
Aika meni kyllä niin vauhdilla. Päiviin 2H luokassa mahtui paljon hauskoja tilanteita, haasteita, tunteita laidasta laitaan, oppimisen iloa ja "tuskaa" monenlaista tukemista, auttamista, sekä ISOA 2,70m korkeaa että pienempää askartelua tonttu ukoista jopa Rehtorin 60v kortiin ( mikä kunnia tehtävä,huh, mutta onneksi vapain käsin, huumorilla höystettynä 😉 ) ja Suomen lippu viirien viritystä, joista toinen halkoo koko ruokalan ilmatilan ☺.


Vitsi, että oli kiva lähteä joka aamu hommiin ☺.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti